Hopp til innholdet

Ellevill klovnemoro i Northampton

  • av

Snublet over en artikkel fra Northampton Herald & Post som handler om en lokal rakker med litt for mye fritid og som trolig finner stor glede i å skremme vettet av sine medborgere.

Coulrofobi, eller skrekk for klovner, er angivelig en anerkjent lidelse. Selv er jeg ganske nøytral til de hvitsminkede sirkusartistene, men som mange andre lot jeg meg skremme av tv-filmatiseringen av Stephen Kings IT fra 1990.

Og det er tydeligvis denne karakteren en ukjent person i Northampton har brukt som invitasjon når hun eller han vandrer rundt i gatene og stiller seg opp utenfor husene til folk med en bunch ballonger i hånda.

Innbyggerne i byen er naturlig nok litt utfrika av klovnebesøket, og både på Facebook og Twitter rapporteres det om observasjoner av The Northampton Clown.

Jeg må tilstå at jeg synes det hele virker som en utrolig morsom rampestrek, selv om jeg sannsynligvis hadde mistet blærekontrollen om han dukka opp i bakgården min.

Stikkord:

Kommenter