Hopp til innholdet

Norges ærligste butikk?

Dyr dyne

Kom over denne plakaten utenfor en gardin/lintøy-butikk på Lillehammer, og ble nesten rørt over butikksjefens ærlighet.
Mens andre butikker kjører supersalg, sjokkpriser og prisras, velger denne butikken å sette OPP prisene.
Og ikke nok med det; de gjør i tillegg kunden oppmerksom på det omvendte prisraset. All honnør for en transparent prispolitikk blant de opplandske linklær-butikker. Mens noen kjøper rettferdig kaffe, foretrekker jeg å kjøpe en ærlig dyne.

Stikkord:

2 kommentarer til “Norges ærligste butikk?”

  1. Haha…flott! Æ har følgende to kommentara;

    1. Ka e gåsedun? I min menneskeverden e dun definert som en dårlig tenåringsbart, bedre kjent som mopedbart, ronkebart eller bukselappbart. Altså en gutt som e 16 år og nettopp fått bart – eller visse tegn på bart. Så for å gjenta spørsmålet, ka e gåsedun? E d tenåringsdun fra gåsa? Fjær som ikkje e helt moden ennu? Eller et nett og ledig lag av dun rundt nebbet t gåsa.

    Æ ville i alle fall ikkje pakka min langstrakte og vakre kropp inn i denna typen tenåringshår fra ei gås. Æsj!!!

    2. Æ fatte ikkje ka butikkeiern meine. Plakaten e tydelig og klar nok, men med små skrift. Ok, æ trekk d tilbake. Nu, etter nærmere gjennomkikk, ser æ at mitt andre poeng egentlig ikkje va nokka poeng.

    Konklusjon: Æ hadde bare ett poeng og ikkje to. Gåsedun høres drit ut og ville aldri betalt for d. Men gåsekushår derimot.

Kommenter