Hopp til innholdet

Nytt om nada

  • av

Haslekroken
Det har vært store omveltningene i semi-unge Carlsens liv for tida.
Ikke bare har jeg og Camilla gått fra å være samboere til å bli gress- enke/enkemann.
Men nå har jeg omsider tatt en liten reunion med det skriftlige medium.
I tre uker fremover skal jeg spre den fjerde statsmakt gjennom tv-skjermen, rettere sagt tekst-tv, og gjennom førstnevntes teknologiske lillebror; internett.
Jeg har med andre ord fått meg et minivikariat i Sentralredaksjonen og har byttet ut maycom og Digas med PoloPoly og Photoshop en tid fremover.
Gøy å kunne skrive litt igjen etter gammalt, og så er det jo litt stas å kunne jobbe med et mindre flyktig medium enn trådløs telegrafi.
Sånn ellers har jeg vært en tur på Lillehammer og hjulpet Camilla på plass i den nye leiligheten vår. Er et sant antiklimaks å dra fra 45 kvadrat med panoramautsikt til det lille annekset mitt på Hasle.
Enda bitrere er det å ikke kunne delta på studentaktiviteter som piratfest og pub-til-pub runde, for så å stille opp susete og smårar på skolen dagen derpå.
Nei, studietiden er nok en saga blott for min del. Aldri mer quiz på studentkroa og muligheten til å bli med i masse studentorganisasjoner man likevel ikke gidder å være medlem av.
Det er kanskje litt for tidlig å bli nostalgisk, men jeg velger å ta sjansen i det jeg legger meg til, en etter forholdene, anstendig tid for å være opplagt til en ny dag på jobb.

Stikkord:

Kommenter