Hopp til innholdet

We’ll meet again

FestningsguttaDenne helga var det klart for reunion med banden fra Festningsgata 48. Anledningen var Vibekes inntreden i 30-årene, og det skulle feires med en solid dose brask pådrysset en knipe bram.
Først i to-tida havnet vi utpå byen. Helge, Eirik og OJ på Expressen karaokebar, hvor vi merkelig nok aldri kom oss på scenen.
Odd Arild forsvant ut i nattemørket, men ryktene skal ha det til at han ble observert på et mørkt og dystert sted tiltenkt tilhengere av rockemusikk.
Dagen derpå prøvde vi oss på en bedre middag på Hardrock cafe med Trude og Camilla, men takket være en muggen servitrise, vi kaller henne Menstruasjons-Mette, smakte måltidet litt mindre godt.
I alle fall. Det var moro å få besøk fra Festningen.
Roen har igjen senket seg over Glingo…ehh…Klingon…kremt Kingos gate, og det eneste som vitner om besøket fra OL-byen er emballasjen til et sexleketøy…

Stikkord:

3 kommentarer til “We’ll meet again”

  1. Hekkfjell! Der skulle jeg mer enn gjerne vært, men kunne jo ikke. Måtte filme hestene som skulle løpe i ring på sørlandet travpark. Utrolig hva man bruker det ene livet man har fått på gitt…

Kommenter