Hopp til innholdet

Nostalgisk spillmoro

Super NintendoFor to fattige studenter er det vanvidd å gå til innkjøp av Xbox 360 eller dyre brettspill.
Så hva skal man så gjøre når kvelden kommer og det blir for kjedelig å telle politisirener som suser forbi på ringveien?
Jo, man går tilbake til barndommen og børster støv av de langt billigere lekene og spillene.
Et spill som er sÃ¥ og si gratis er «Talleken» hvor man sitter med hver sin skriveblokk og kulepenn og skal ved hjelp av hjernen gjette seg frem til hvilket firesifret tall partneren har notert pÃ¥ sin blokk.
Stor moro, og vil man spare ytterligere, kan man gå til innkjøp av blyant og viskelær så arkene kan brukes om igjen.

Et annet fiffig forbrukertips er å spille på eldgamle spillkonsoller.
Her i Kingos gate er vi så heldige at Camilla har tatt vare på sin gamle Super Nintendo fra tidlig 90-tall og vi bruker titt og ofte hele natten på å komme oss gjennom spill som Donkey kong og Prehistorik man.
Spillene kan man til gjengjeld kjøpe for drøye hundrelappen på nettet, og den syntetiske spillmusikken og de blinkende fargene gir nesten samme rus som å røyke sokkene sine.
Ergo kan man i stedet for å gå ut på byen og drikke øl en fredags kveld heller ruse seg på blinkende spill og bygge opp hjernen med tallek fremfor å bryte den ned med brigg.

Nintendo Prehistorik man

Stikkord:

2 kommentarer til “Nostalgisk spillmoro”

  1. Æ trur du blir mer skada av d enn ei god øl proppa full av b-vitaminer og andre minerala. Leste forresten forleden at man økte sjansen for å få epilepsi av å spille tv-spill. Trur donkey e intet unntak

  2. Prøver bare å drive litt holdningsskapende informasjonsarbeid for de mange tenåringer og pubertale unge voksne som er innom sida mi. Hovedsakelig for å få ned debutalder og drikkepress ved å fokusere på sunne alternativer.

Kommenter