Hopp til innholdet

Cooops, litt dritt!

Coop vs elgenJeg hadde en «nær-elgen»-opplevelse i kveld, takket være en fartsgal sjÃ¥før fra Coop.
Etter å ha ligget oppi rompa på meg og min skjøre lille VW Polo en stund og blendet meg med fjenlysene, oppstod med ett en dramatisk versjon som involverte en av skogens adelige.
I en sving står kongen selv intetanende i veibanen, mens denne kolonnen av biler braser rett mot ham.
Dyrevenn som jeg er, stempler jeg inn bremsen og skåner den unge kalven fra den visse død for denne gang.
Men Mister Muscle i bilen bak responderer med å trykke inn penisforlenger-hornet sitt og blinke med fjernlysene, noe som gjør vår hornete venn desto mer stresset.
Den gjør noen byks frem og tilbake i veien, og i et øyeblikk frykter jeg for at den vil perforere panseret på bilen min med hovene sine og lage gulasj av meg, men heldigvis stikker vår staute kamerat til skogs.
Trass i den dramatiske nær døden opplevelsen, blir ikke den godt beskyttede trailersjåføren særlig påvirket av situasjonen, og fortsetter sin massive homoerotiske jakt på bilrompa mi.
Til slutt slipper jeg ham forbi, men får notert bilnummeret hans ved Prix-butikken noen kilometer unna.
Det første jeg gjør når jeg kommer hjem er å forfatte et klagebrev til Coop i håp om at mannen får en hard start på uka mandag morgen. Tipper en viss konge også ville satt et klovavtrykk under om han kunne.

Stikkord:

5 kommentarer til “Cooops, litt dritt!”

  1. Men coop er flinke på julegaver! Jeg fikk en nydelig sølvskje i fjor, etter min innsats på coop prix. Den viste seg å være verdt 700 spenn! Ble en fin gave til mutter’n!
    Ps! laga en coop-vits nettop: «Hvor har coop hagefestene sine? …..
    Coopenhagen!»
    Feite! Den må jeg skrive ned…

Kommenter