Hopp til innholdet

Nakne fakta fra naboen

Blotter
Alle husker vel den nakne naboen i Venner for livet som vakte stor interesse hos de seks vennene i New york. Nå har jeg og Camilla oppdaget at vår nabo også har visse naturistiske tendenser.
I går kveld da vi satt og drakk en bedre kopp te i stua, frøs plutselig blikket til min bedre halvdel på noe som skjedde utenfor vinduet.
Jeg strekker meg for å se, og joda; en kliss naken mann vandrer rundt i stua si i blokka tvers over gata som om det skulle vært den naturligste ting i verden.
Ut fra det vi skjønner er han i ferd med å ta den siste sjekkerunden før leggetid.
Han slår av et par lamper, og tar jevnlig pauser midt i vår synsvinkel så vi får et fullgodt inntrykk av alle kroppsdeler.
Etter Ã¥ ha dissa litt rundt i stua, forlater han rommet – kun for Ã¥ bli avløst av sin bedre halvdel som ogsÃ¥ er kledd i Evas drakt.
Hun er litt mer fintfølende i forhold til å stille seg opp i vårt skue, men hun eksponerer sin nakne kropp lenge nok til at vi kan anslå hvor mange kilo hun ideelt sett burde kvittet seg med. Jeg skulle gjerne ha dokumentert opplevelsen her, men da jeg grep etter telelinsa ble jeg stoppet av Camilla som syntes det kanskje var å ta den litt langt.
Kanskje like greit, siden jeg helst vil slippe å gjenoppleve synet av to mennesker i livets høst.

Stikkord:

1 kommentar til “Nakne fakta fra naboen”

Kommenter