Hopp til innholdet

En komfortabel Glenno

Glenno
Dette landet er forsvinnende lite, noe jeg fikk erfare i dag da jeg spankulerte mot Sørlandsbanen p Oslo S. Plutselig utbryter en velkjent tenorstemme: “Helge Carlsen”.
Og tro det eller ei; bak en vegg av ansiktshår trer en gammel kjenning frem.
Min ekssamboer, og studiekollega Glenno fant det for godt å dukke opp på perrongen.
Det ble et kort, men trivelig gjensyn sådan.
For mens jeg fant plassen min i økonomivogna, sank Glenno og hans reisefølge ned i skinnsetene på komfortavdelingen.
For å sitere Faannessen:
– Vi er studenter, så vi kan ta oss råd til det.

Stikkord:

2 kommentarer til “En komfortabel Glenno”

  1. Swr viste seg, i etterkant, at det kunne vrt like greit, om ikke greiere kjre konomi-klasse hele veien. Comfort-klassen var nemlig relativt full. Kenneth og jeg mtte til slutt sette oss i kantinevogna for f plass til oss selv p toget…hater sringer som forstyrrer oss praktfulle mennesker med babling om «du i midd seeeeeedeh!» Aldri har vel srlandsdialekt vrt styggere hre p…ARGH!! Det er mange ledige seter rundt deg. Ta det jeg forlot for sitte med kameraten min…

  2. s rdlig skjegg du hadde ftt, Glenn…matcha jo toget:) hadde passa bedre med «vegg av skjegg», Helge, enn «vegg av ansiktshr». Har du glemt det skrivende mediets viktigste nkkelord; ordlek ?

Kommenter