Hopp til innholdet

Jeg trenger trening

Sliten hundI dag fikk jeg det endelige beviset på at formen min står i stil med en kols-syk hvalross med lunger av cellofan.
Bakteppet for vår historie er at jeg måtte rappe meg til Gardermoen for et direkteintervju i forbindelse med evakueringen tidligere i dag.
Da jeg hoppet av flytoget var det kun 6 minutter igjen til sending og jeg løp som en gaselle opp rulletrappa som av en eller annen grunn ga inntrykk av å stå stille. Jeg gispet etter luft og kjente hjertet slamre mott ribbeina i det jeg forserte rulletrapp nummer to og prøvde å ringe informasjonssjefen på OSL.
I det han tok telefonen mistet jeg taleevnen i det lungene slo knute på seg og dasket rundt i brystet mitt som inntørka oksetestikler.
Jeg klarte omsider å karre meg frem til møtestedet og presterte et halvannet minutts langt direkteintervju med tunga halvveis ute, akutt munntørke og skjelvende pust.
Nød lærer naken reporter å springe, men det kan kanskje være en idé å stimulere kondisen litt.

Stikkord:

8 kommentarer til “Jeg trenger trening”

  1. Takker for lovord, men er det egentlig redelig journalistikk å dekke over det faktum at man har blodsmak i kjeften når man står der?
    Tror jeg må slå opp i «Den myndige journalisten» eller en av disse andre uvurderlige etikkildene.

  2. Mitt tips til deg, Helge; nyt et treningsfritt liv så lenge du kan! Du kommer ikke unna treningen når du blir eldre, uansett! En dag uten trening er en praktfull dag. Hilsen Spicheren-medlemmet gl.no

    – GTF –

  3. Request…trur d skrives sånn. Uansett æ lurte på om du kunne legge ut den kaptein kaspar filmen som vi laga på 1.året. Den e deilig og skummel på samme tid. Takk

Kommenter