Antikviteter og snurrepiperier

SpikerVed en tilfeldighet begynte jeg å grave litt i barndommen i kveld. Skulle egentlig bare rydde plass i klesskapet og fjerne noen gamle tekstiler, men så kom jeg over noen skatter fra en svunnen tid.
Eller; skatter og skatter. Jeg har funnet ut at min unge, syke sinn hadde et snev av sykelig samlemani for skrot. Jeg fant gamle servietter, «lykkespikre», mynter, vitsesider fra Se & hør, russekort fra 1990 og en haug batterier og ufunksjonelle kulepenner av typen ordinær Bic.
Her måtte noko gjerast, så jeg la til side sentimentaliteten og skrota en søppelsekk med – ja, akkurat – søppel.
Så nå må jeg bare få byttet ut de hullete buksene mine med noen nye så jeg kan ta i bruk alt det herlige ekstravolumet klesskapet har å by på.

1 kommentar til “Antikviteter og snurrepiperier”

Kommenter